Mgharap anak girl Tp 6bulan kandungan sy scan baby boy.sbb da ada 4boy . Girl xda lagi. 🤰

Tp ramai kata bby girl...scan boy

Mgharap anak girl Tp 6bulan kandungan sy scan baby boy.sbb da ada 4boy . Girl xda lagi. 🤰
16 Balas

sy pula sblm ni 3org anak, boy semua scan swasta mmg tepat boy. tp yg ke4 ni sy x scan swasta da, sbb takut kecewa dpt boy lg. scan 2x di gomen ja, doc kata macam girl, tp tak pasti. sy x berapa mengharap sgt jd beli baju2 unisex ja, wlupn dlm hati berdoa moga2 betul la ckp doc tu. akhirnya 22hari yg lalu bersalin dan dapat baby girl.. syukur sgt2 😊😊