Mgharap anak girl Tp 6bulan kandungan sy scan baby boy.sbb da ada 4boy . Girl xda lagi. 🤰

Tp ramai kata bby girl...scan boy

Mgharap anak girl Tp 6bulan kandungan sy scan baby boy.sbb da ada 4boy . Girl xda lagi. 🤰
16 Balas

sy pula sblm ni 3org anak, boy semua scan swasta mmg tepat boy. tp yg ke4 ni sy x scan swasta da, sbb takut kecewa dpt boy lg. scan 2x di gomen ja, doc kata macam girl, tp tak pasti. sy x berapa mengharap sgt jd beli baju2 unisex ja, wlupn dlm hati berdoa moga2 betul la ckp doc tu. akhirnya 22hari yg lalu bersalin dan dapat baby girl.. syukur sgt2 😊😊

Saya pulak, scan 1st, 2nd, 3rd girl.. Lepas tu kali ke 4 doc kata boy. Alamak. Nak bersalin dah... Baju2 dah beli girl semua. 😅 😅 😅.. Terus keluarkan baju2 abg dia.. Standby kot yang kuo boy jugak.. Mujur la masa keluar girl.. Heeee..

bkn sdih sbb dpt bby boy... sdih sbb scan y boy... swasta ckp boy... hospital kerjaan scan 3x girl... yg bkin sdih sbb bli smua brg bby girl...sbb 3xscan hospital girl...last2 p swasta boy...

4y ago

yg nie pernah brlaku pd sy 3tahn lpas...g scan doktor ckp girl 3x doktor ckp girl...nasib la bju xbeli pn girl...beli unisex je...skli keluar pistol bukn rama2...haha

Jgn putus asa dan fikir macam tue. Apa yg Allah bagi adalah rezeki puan. Bila puan fikir mcm tue akan buat puan susah hati.

sama la dgn sy sis...scan 28w xnmpk...plk repeat balik scan nmpk boy...tp ramai yg kata girl...xkisah la asalkn selmat je...

4y ago

tu la kn...naluri kita dpt rsa bby girl or bby boy...hihi..

Insyaa allah nti ada rezeki tu.. tngk kt scn tu doc ckp uri ke bwh tu(placenta post low)skrg sis dh bpe mnggu.??

Tahniah janji sihat. Nanti anak semua dah kahwin automatik dapat 5 anak perempuan sis ☺️ Allah tu adil

Samalah..dh 3 askar..hrp kali ni gegel plak..tp scan pun katenya laki gak..

jnji ank sihat sis...insyallah ad rzeki nti dpt bby girl..

Apa pun alhmdulilah rezeki Allah bagi dan ada hikma