Boleh ka buat buju merah dekat swasta?... Sya x mau pi kerajaan dah ...

5 Balas

boleh...tp swasta tak detail mcm kerajaan..kerajaan mmg leceh..tp dorang check up bagus..kalau kita ada masalah apa2 bnyk suggestion..swasta dia nk duit je..tak detail pun..

3y ago

Btul. Kerajaan wlwpun leceh ramai n lambat. Diorg rmai Dr pakar and mmg berpengalaman.😁

boleh je. tapi swasta punya pakai buku dia lah, bukan buku pink kerajaan tu.

Minggu ke berapa dh boleh buat buku dkat klinik kesihatan ye?sy baru 4minggu

saya pun fobia dgn hospital kerajaan...

3y ago

Kenapa tu?

Boleh