Susu FM

Tolong sye.. Baby sye baru 3 bulan... Dulu dia minum anmum.. Kurang Susu sbb baru 2oz dia minum... Semalam Tukar S-26gold kerap Bila buang air Besar.. Ade tak suggest Susu FM lain.. Susu badan Memang xde... Kesian baby Bila tengok... Enflac pun sama cirit

10 Balas

Try morinaga ,sayapun sama macam sis masa lepas bersalin baby 2minggu saja minum susu badan sebb susu badan saya x keluar lagi masa tu,so kawan saya itu hari cakap try susu morinaga ,sampai skg guna tu saja.

Cuba susu dupro 0-12 mths. So far my baby serasi even bf jgak.

teruskn try and error puan...

Karihome ❤️

Try frisolac..

Cuba lactogen 😊

Try Similac sis

Try similac sis

Similac sis

Dutchbaby