Baby Carrier perlu ke?

Tolong nak tanya, untuk baby carrier ni perlu ke? Ada kata perlu untuk pergi kk sebab kk sini tak boleh bawa stroller. Ada kata tak perlu. #firstbaby #pleasehelp #ingintahu

Baby Carrier perlu ke?
15 Balas

Saya rasa ikut preference masing masing. Mungkin kk tu tak kasi bawak stroller sebab ruang sempit. If that’s the case, then awak kena beli lah baby carrier. Tapi saya lebih suka stroller sebab sakit belakang sebenarnya nak dukung budak ni. Stroller lagi senang, tolak je. Pastu bahagian bawah stroller pun boleh simpan botol, lampin semua tu. Senang.