Baby Carrier perlu ke?

Tolong nak tanya, untuk baby carrier ni perlu ke? Ada kata perlu untuk pergi kk sebab kk sini tak boleh bawa stroller. Ada kata tak perlu. #firstbaby #pleasehelp #ingintahu

Baby Carrier perlu ke?
15 Balas

klau sy g kk sy dukung je😂sado tgn sekali skala. carrier sy jenis renyah nk msukkan bby dlm tu. boleh msukkan sendiri tp lgi senang kne suami tlg adjust skali.klau g jln baru sy pkai carrier. tp sy xpakai,suami yg pakai bawak bby. sbb sy jenis gelabah sikit. tu mcm kt kk nnti nk cucuk kne ada posisi lagi,tu belum nk trkucil, nk nyusukan , nk bukak bju bby timbang berat smua. payah nk klua msuk klua masuk.ikut pada kselesaan puan dan jenis carrier . ikut jugak pada berat bby..kalau ok angkt skejap..sy kalau g kk mmg awal2 pagi. biasa no 1-3 giliran. boleh setel awal. takde la nk kendong bby lama2 tunggu giliran