Baby Carrier perlu ke?

Tolong nak tanya, untuk baby carrier ni perlu ke? Ada kata perlu untuk pergi kk sebab kk sini tak boleh bawa stroller. Ada kata tak perlu. #firstbaby #pleasehelp #ingintahu

Baby Carrier perlu ke?
15 Balas

sebenarnya ikut keselesaan ibu sendiri, macam saya mula2 tak pakai, tapi susah pula nak angkat bag lagi, get ready buku lagi.. baby lagi.. lepastu saya guna carrier maximananacarrier khas untuk 3 bulan ke atas.ha lagi mudah bagi saya bila guna carrier, tangan saya bebas lenguh, anak pun tidur lama sementara tunggu number naik.. nak keluar masuk buku dalam bag pun senang

1y ago

haha kalau kat shopee type je nana maxima.. tapi memang sangat2 selesa,anak saya boleh tidur sangat lama dalam carrier, badan saya pun selesa..🤗 kalau dapar direct dengan hq lagi elok sebab ada warranty