Leher, ketiak HITAM!!

Tolong lah bg kata2 semangat. Rasa betul2 down dgn perubahan colour dkt celah2 pelipat 😭. Im 33w. Boleh ke kembali ke warna asal bila lepas bersalin ni. Ke tak boleh? Ade ke treatment 😭😭 kitanya malu dgn husb. Hmmmmmm. Bila tanya husb. Dia kata okay je. Tp kita kan insecure. Takut😭 sedih😭 semua ada. Pls mommy 💔

27 Balas

Sy perasan dalam 26w la jugak ketiak ada line2 hitam. Gosok2 dengan kain xhilang, buh deodorant byk2 pun xhilang. Jadi sy redha je la sbb dah sebulan mcm tu. huhu...

lps bersalin nnt semuanya akan normal seperti biasa.. akan cerah seperti dulu.. yg alahan pun hilang serta merta.. 9 bulan tu bukanlah masa yg lama..

normal puan..dsbbkn hormon spnjng hamil...in shaa Allah lepas bersalin nnti smua tu akan hilang..dont worry k..dan jgn stress😉

Saya gelap celah paha. Sekarang dah besalin. Xtahu bertukar cerah balik ke tak sebab malas nak intai😂

jgn kn celah , muka pn kusam tmbh kulit mkin glap . smpai rsa segan tgok kulit sndri 🙃🙃🙃.

Ahhaaha ni lawak. Saya haritu hitam ketiak, bontot, celah paha. Bila tanya husb dia ok je lol

Terima kasih momies2 semua. Dgn komen2 yg membina 😘 kita okay je ni. Kadang2 je down😂

xble nak nasihat...sy bby da 9m ketek dgn celah kengkang masi gelap..sy tk tnjuk kt suami malu.

3mo ago

Alaaaa belum ada progress pencerahan ke. Takutnyaaa😭

Sy yg bru 14w ni pn skin naik jerawat. Badan, mukaaa. 😌 harap lps bsalin ok

Ya btl tu. Lepas bersalin mmg cerah balik. Skjp je back to normal, dont worry