Leher, ketiak HITAM!!

Tolong lah bg kata2 semangat. Rasa betul2 down dgn perubahan colour dkt celah2 pelipat 😭. Im 33w. Boleh ke kembali ke warna asal bila lepas bersalin ni. Ke tak boleh? Ade ke treatment 😭😭 kitanya malu dgn husb. Hmmmmmm. Bila tanya husb. Dia kata okay je. Tp kita kan insecure. Takut😭 sedih😭 semua ada. Pls mommy 💔

27 Balas

sy dulu ketiak hitam 😂 tp lepas bersalin, slow2 dia kembali warna asal

sy tiap kali hamil mesti pusat yg jd koko huhu..celah2 pun sama😅

normal nt lps bersalin ok blik ni sbb hormon time pg berbezaa

Normal sbb hormon . Nnt lepas bersalin hilang sikit2

hilang nanti lepas bersalin

Nanti okay balik sis.. dont worry ya

normal. no worry. hormon je