suami ibu memgandung di Klinik/hospital!!!!

Tolong la alert sikit demgan orang perempuan yg memgandung,,yg boyot2...takda rasa berslah atau at least Malu duduk tgok ibu memgandung berdri tggu kerusi..yg bini pun Tak payah la acah2 manja..Tak boleh ke suruh somi tu tunggu kt tempat lain nknjuga berkepitt kt tempat 2 mcm Ni..betul otak sempit takda adab..

1 Balas

Yg ni saya setuju.. Mmg tak da kemaluan 😅😅. Tak tahu la apa yg diaorang fikir.. Tak rasa bersalah langsung