Hi. Normal ke kalau scan waktu 5weeks, tak nampak apa apa? Doctor cakap sebab terlalu baru.

Tolong jelaskan

6 Balas

Normal, 1st scan tak nampak apa apa. 3rd scan da nampak kantung dan dengar heartbeat. Nanti repeat je scan lagi ❤️

bru2 nie bukak buku pink doc scan dh 9week tpy 22/8 nie dtg scan lgy skli sbb doc ckp baby kecik lagy 😬

3y ago

Boleh sis . Sbb sye ade tnye nurse ritu dye ckp boleh je . Sbb nty doc akan scan lgy . Tpy saya sebelom ke klinik saya ade juga buat scan di klinik swasta

normal, dont worry mom ☺️ next month check baby dah nampak kantung sikit , just relax ok

normal saya 11 minggu baru nmpk bby tu pn scan dri bawa

normal..pasal baru lagi..

Normal.