operation baby besar

Tolong doakan saya,esok saya akan bersalin secara ceazer pada 19hb Mei 2020 pada jam 10pgi. Tadi refer pakar bayi saya sudah 3.9kg,pakar cakap kalau tunggu lagi 2minggu kemungkinan baby akan menjadi 4.2kg. Doakan saya dipermudahkan ye ☺️

12 Balas

saya masa warded sebab nk tunggu bukaan rahim, doc scan sbb nampak perut saya besar, doc scan n jangka bby berat 3.6kg doc ckp xde masalah utk bersalin normal, skali bby kluar 4.3kg, Alhamdullilah...

4y ago

ya normal, semoga dipermudahkan bersalin ya utk puan ber2...

Semoga d permudahkan urusan sis..... Sis ada. GDM x...

Mg d pmudahkn segalanya..Allahuma aamiin

Semkga dipermudahkan semua urusan sis

Semoga semuanya selamat sis...aminn

Smoga dipermudahkan sis 🙏🏻

Semoga dipermudahkan sis♥️

Semoga semua selamat aminn

Semoga d permudahkan

Semoga dipermudahkan