baby girl 🌸

tolong doakan saya dapat baby girl pulak tahun ni gais bulan 8 inshaAllah aamiin 😂 mana tahu, ada di antara doa kalian yang Allah makbulkan 🤲🏻

21 Balas
 profile icon
Tulis jawapan

sy pon due awal ogos. suami nak boy, sy pulak xkisah. dah 3x scan tapi terlindung tali pusat lah, kaki kepit lah 😅. doc ckp mybe girl wlupon xbetul2 nmpk clear. lepas tu sy auto terus bnyk kali tny husband xpe ke klau girl. esoknya tny lagi & lagi sbb rasa mcm ish bersalah pulak klau girl. tp lepas sy ckp jgn salahkan sy sbb jantina baby ditentukan oleh sperm. terus rasa hilang beban hahah. tp Alhamdulillah suami ok je dia ckp xkesah..janji baby sihat serba serbi. then sy bg dia kuasa veto ntuk letak nama baby nnt 😄

Baca lagi

sama laa saya pun kalu bole nak baby girl jugak sbb daa 3boy.. 3x scan doc cakap boy.. andai d rezeki kan dpt girl syukur alhamdulillah tp klu boy pun syukur jugak asalkan baby sihat walafiat dan sempurna sifat nya..

1mo ago

Eh.. sama kta.. inshaAllah.. aamin 99x...

InshaAllah Allah taala dgar doa sis, semoga dimakbulkan 🤲🏻 doakan anak saya cepat sihat dari kuning ye. Saya belum discharge lagi dari 17/5 haritu bersalin😌

1mo ago

aamiin.. semoga urusan sis dipermudahkan

aamiinn..sma la sy.2 dah boy .due blan 8 jgak.alhamdulillah 3 kali scan dah doktor kta girl..insyaallah harap btul2 la kluar girl utk ibu kalini

1mo ago

kan..harap btullah.smua pink2 je yg beli haha

sama lh saya da ade 2 boboy hrp sgt dpt gugurl tp da scan boboy jgk...xpelh rdha jelh... due bln 8 jgk

semoga termakbul dan dipermudahkan.. saya pun due 15/8 tp 2 kali scan memang boy☺️

1mo ago

sama mcm sy sis.... sy scan pown nampk boy jgk.ank sulong dah boy. harap nt bersalin kuar baby girl la.

sy pun due bulan 8... harapan sy pun nak dapat baby girl☺️

Saya juga mengharap bby girl hihi inshaAllah due bulan 8 jugaa ✨

Semoga allah dengar doa awak makbulkan doa awak 🤲🏻 allahuma Ammiinn

sama la kita due ogos jugak. inshaAllah semoga dipermudahkan urusan