Baby boy or baby girl? Cuba teka

Gais cuba teka girl boy? 🤣

Baby boy or baby girl? Cuba teka
24 Balas

Hehehehh jawapan nya gais girl 😛 time scan 5D kabo laki . Tk jelas sangat. Ni scan gender kata girl. Apa apa pun Alhamdulilah baby sihat semuanyaa. Tk sabar nak beranak 😂 thank you semua yang menjawab teka teki . Lain hari saya buat teka teki lain pulak ahahha. Yang betul tu nah choki choki 🍬🍬

Menurut ilmu palatao saya mcm baby girl. Boleh x Puan Nur Hamizah untuk bagitau jawapan nya?? Jd teka teki kt saya pulak

X pandai nk tgk org punya…sndiri punya scan pun doc yg tunjuk baru faham………

Baby girl kan ? Sbb line 3 hehee

klu bukan boy mesti girl kan.

Mine confirm girl juga ni

Boy tahniah sis❤️

saya xtau🤪🤣

brp mnggu sis

Baby boy 🥰