Mencari cream eczema

Tolong cadang cream yang puan2 pakai, sebab anak sudah macam2 cream diguna tetap juga kulit kering dan ruam merah timbul terutamanya di siku, betis dan pipi. Kesian tengok asyik garu2 saja. Tqvm

3 Balas

cuba sis pergi klinik pakar kulit di bangi. nama klinik tu klinik dahlia. anak saya pu ada edzema tp mild edzema. sy try prgi klnik th atas cadangan post kt group kt fb. group edzsma malaysia. dy kate ank dy edzema tahap 4 blh smbuh dgn izinnya mcm2 dh dy tawakal, bnyk jgk duit dia habis utk ank dia tp xjalan jgk dy prgi klnik dahlia trus oke. tp betul ble sy prgi mmg betul2 detail ye dr tu. dr tu prmpuan dh tua tp dy okeg sgt baik, dy terangkan secara detaillah dan sebagainya. ubat pulak kita kena tanya sendiri dekat dr tu kalau kita low budget. dia akan sarankan ubat yang ssuai dengan budget kita. sy xsmpt nk tnye mse sy prgi bru2 ni sbb sy doa je bnyk² moga xmahallah ubt ank sy tu sbb dy cumalah mild edzema. hanya di belakang and hadapan badan sahaja dia ade bintik² and kulit kering. sy prgi tu kalau ikutkan xsmpai pun rm200 lebih tp disbbkan suami sy pun nk bberubt jgk dgn dr tu, so ubat semua sekali 5 .. ubt ank sy 2 , ubt suami 3 so total rm285 .. alhamdulillah lega jgk sbb xkena bayaran yg mahal. skrg bru 3 hari guna cream kt bdn ank sy. sy dh nmpk mkin surut bintik² putih dkt perut dia. cubalah pergi sis. demi ank..

4mo ago

Jauh nak pegi, kita org sarawak. tqvm info...

Dah jumpa doktor? Apa kata kawal pemakanan anak. Kot alahan dgn susu, gluten food?

4mo ago

jumpa dah... alahan seafood sis... susu tak ada masalah. Alahan dia start umur 6 bln....

Snowhite lotion cri kt tt shop