Boleh kah minum teh ucang atau teh bohh

Tolong bantu sya

11 Balas

kalau teringin minum la, sikit2 je..takleh byk sbb teh ade kafein..akn ganggu hb kita..sy memang tak minum langsung yg ade kafein..takut ,,sbb ade sejarah keguguran..so kali ni mmg nak jage betul2

Boleh sis tapi kena kawal sbb caffeine may cause your hb to drop. Saya pernah minum teh beberapa hari berturut, hb turun banyak dan kena marah dgn doc 🤣

alamak.. boleh kurangkn hb eh? okay... sbb dah minum byk sminggu dua minggu ni.. dahlah nak dekat bsalin ..tp masa check, hb 12.5 je .. hmm

Post reply imageGIF

boleh tapi jangan selalu ya sis . sbb nanti menggangu hb sis 😉

Sy minum. tp xkerap seminggu sekali dua je

boleh tp x boleh selalu klau hamil

Sy minum teh la HB sy low😭

bolehhh tapi jangan kerap.

Sy minum setiap hari teo ais

3y ago

Ok ke hb lepas tu

bole but jgn kerap

3y ago

tq sbb bgtau