Macam mana tips untuk morning sickness?

Tolong bantu sy. Untuk hilangkan morning sickness. Mula2 je sy tau sy pregnant, terus start alahan, sy sakit kepala, muntah2, tak boleh buat kerja, nk makan takda selera. Lps tu rasa mcm gastrik. Tp start hari ni sy cuba mkn sikit2 supaya perut tak kosong, tp tetap rasa muntah dan mual.

5 Balas

Minum Jus Mamariam. Sangat membantu memberi tenaga dan khasiat untuk ibu mengandung. Ada juga yang kata ia dapat membantu mengurangkan alahan dan muntah.