sy nk mtk pdpt,ank no2 7hb 1 ritu bru 1tn , semlm cek upt naik +ve , smpah tak bersedia ,

Tolong bagi pendapat , jalan terbaik utk saya

sy nk mtk pdpt,ank no2 7hb 1 ritu bru 1tn , semlm cek upt naik +ve , smpah tak bersedia ,
2 Balas

Wajah tahniah sis, doakan saya bulan 2 ni pregnant y... 2 hari lagi tarikh period... harap lewat bila test harap naik double line... amin🥺🥺🤲🤲

awak ada pakai perancang tak sis? dah confirm positive tu, alhamdulillah rezeki. jaga kandungan baik2.

5mo ago

mungkin ubat perancang tu tak sesuai dengan awak, atau salah cara makan ubat. dah pregnant pun kan sis, awak jaga baik2. tak bersedia pun, awak tetap perlu bersedia. kalau ada masalah, lebih baik awak jumpa doktor atau kaunselor.