Baby bumps

Tolong bagi kata kata positive untuk saya🥲 saya dah 18w selalu rasa insecure bila tengok orang dah ada baby bump. hari hari tiap pagi always tengok perut dah besar ke belum. and selalu overthinking baby bump kecil ni baby kecil jugak ke 🥲 tlg bagi kata kata positive untuk saya mommies sekalian. waktu raya pernah kena soalan ' eh perut tak nampak lagi ' . saya baru first pregnancy

13 Balas

Tp siapa je nampak baby bumps 18 minggu. Biasa 7 bulan baru nampak 😥. Saya 18 minggu pun pakai seluar biasa yg sy masih pakai lagi. Anak kedua

thankyou mommies semua bagi kata kata yang positive❤️ semoga mommies semua sihat and baby sihat selalu jugak ❤️

my 2nd pregnancy.. 17wk.. perut msih x nmpak jgak.. tp bby sihat d dlmnya.. alhamdullillah..☺️