29 weeks 6days

today check up ok..HB naik gak wlopon sikit..nurse pon dh xleh nk ckp pe dh..sbb Thalasemia Trait..so just consisten mkn ubat jela..balik dr check up settle urusan harian..balik umah..td leh pulak tergelincir kt tangga..nasib baik xtehentak kuat...skit jugak la pinggul ni..tp xde bleeding..nk kne g hosp jugak ke xyh ea...mklom la dduk flat xde lift ni..pnat jugak naik trun..

1 Balas

adoi.. hati2 Mami.. mami try pantau movement baby terlebih dahulu. kalau baby masih aktif dan complete 10th kicks, in sha Allah semua okay. tp kalau pinggul mami smakin sakit, or da benda2 luar biasa len, mami g check terus k.. harap2 smua baik2 belaka..