first baby

today 15 week...dri start preggy until now x da rsa loya2x morning sickness mcm kwn yg sma preggy..n bila start bby tndang2x prut..excited nk rsa bby main dlm prut??

20 Balas

sy pun genap 15 minggu 1 hari dah hari ni. mesti due kita sama kan sis. sy pun takde loya2 atau morning sickness mcm orang lain. semua dapat kat husband. ada kawan kata seawal 16minggu boleh rasa, ada juga yng lewat hingga ke 20minggu. tak sabar kan.