Bby tak Grak2

Hye Smua Nk Tnya Ni .. Kandungan Saya Dah Masuk 5monts Tpi Sa Still Tak Ble Nk Rsa Bby Grak2 Kat Dlm Prut N Sya Sbnr Nya Agak Gmuk Jgk Brt Bdn Saya 92kg.. Dakah Sbb Lmak Saya Yg Bnyk Kt Prut Smapi Sya Tak Boleh Rsa Bby Grak2.

1 Balas

Boleh jadi . Awal awal ni baby gerak slow je kadang macam ada angin dalam perut , maybe sebab berat badan dan ketebalan perut menyebabkan susah rasa . Apa apa pun next check up nanti cakap kat nurse