first baby

today 15 week...dri start preggy until now x da rsa loya2x morning sickness mcm kwn yg sma preggy..n bila start bby tndang2x prut..excited nk rsa bby main dlm prut??

20 Balas

sama la..cikna dlu dekat anak sulung xsedap pon kata pregnant. si suami pulak y mngidam macam2 😂🤣

untung lah xde loya,alahan..saya 9minggu ni loya je memanjang..nak mkn pun x lalu..lebih nak tdo jer

sama lah kita. saya 12 week harini. takde loya, morning sickness.

5y ago

sama... due 11.11

Samalah.. Saya pun xde alahan.. Syukur alhamdulillah.. Harini 11weeks1day..💖

5y ago

moga kita dlm lindungannya smpi bersalin❤❤❤

Baby kick bila nk masuk 5/6bulan mcm tu . 🥰 congratulations!

sama ng saya sis , alhamdulillah ta de sbrg alahan lgsung .. heheh ..

untung nya ...... xde loya n alahan...syukur...alhamdulillah.

alhamdulillah... untung sis..

alhamdulillah sis

same.. me too..