first baby

today 15 week...dri start preggy until now x da rsa loya2x morning sickness mcm kwn yg sma preggy..n bila start bby tndang2x prut..excited nk rsa bby main dlm prut??

20 Balas

sama mcm saya tga 7 weeks ni xda alahan apa kkdg jd risau pulak tp mgkin fmly sy jns cmtu kot xda alahan sgt ada pun skit2 je. cuma sy skrg nk mkn msak rgkas2 je xnak bersantan sgt kkdg rs nk mkn lua je sbb masak je nk mkn xbrapa lalu tp ksian suami nanti habis duit ke makan lua pulak gagahkan dr jgk mkn bila masak sndri 😀

5y ago

hehehe sama macam saya sebelum ni.. tak suka betul masakan bersantan. pastu mmg nak makan luar je tekak ni hehe.. Alhamdulillah sekrang 23 minggu dah.. makan pun tak demand sangat dah hehe