first baby

today 15 week...dri start preggy until now x da rsa loya2x morning sickness mcm kwn yg sma preggy..n bila start bby tndang2x prut..excited nk rsa bby main dlm prut??

20 Balas

alhamdulillah sama lah saya takde alahan masa mengandung . mula mula pun tak tahu dah mengandung sebab macam biase je takde loya². now dah 27 weeks 5 day . baby start tendang perut masa 20 weeks and saya start rasa baby bergerak dalam perut masa 19 weeks . ni merupakan anak first saya huhu tak sabar nak tunggu dia keluar .