Syukur Alhamdulillah. 11 ramadhan bersamaan 4 mei 2020 pkl 7.28 mlm lahirnya Syifa Nur Shabrina

T.kasih atas semua DOA kalian. Sy telah selamat melahirkan bayi perempuan di HSIJB Dgn selamat. Bayi yg suami namakan Syifa Nur Shabrina seberat 4.0 kg diusia 40 mggu 6 hari dilahirkan secara paksa Dgn bantuan induce.

Syukur Alhamdulillah. 11 ramadhan bersamaan  4 mei 2020  pkl 7.28 mlm  lahirnya Syifa Nur Shabrina
33 Balas

Tahniah sis.. Selamat berpantang.. Comel nya baby tido ❤️😍