[Product] Mana antara produk tisu basah yang anda gunakan pada bayi anda?

Tisu basah bayi TERBAIK: <a href='https://my.theasianparent.com/tisu-basah-untuk-bayi' target='_blank' >https://my.theasianparent.com/tisu-basah-untuk-bayi</a>
Voice your Opinion
Pureen
Drypers
Anakku
Huggies
Lain-lain (sila nyatakan)

1817 respon

36 Balas

DRYPERS, PUREEN, ANAKKU - sebab, dulu masa dia masih first 6 months, nak cuba pelbagaikan jenama sebab nak tengok jenama mana yang sesuai dengan kulit dia sebab dia jenis yang kulit sensitif. So sekarang since ada 3 jenama ni, kalau saya, jenama Pureen untuk lap muka, tangan dan kaki, jenama Drypers untuk lap badan, jenama Anakku saya beli pek kecik, boleh guna untuk lap tangan dia masa dia main (lepas pegang perabot, lantai, langsir). Sekarang ni dia dah 1 tahun lebih, so tak gunakan wetwipes sebanyak dulu. Kalau dia buang air besar dah cuci terus kat bilik mandi, kalau lepas makan atau dah main kat car porch, terus cuci tangan kaki di sinki. Wet wipes masih beli sebab penting nak pakai untuk lap2 mana2 bahagian lantai yang tiba2 ada rambut atau benda asing yang dibawa angin bayu membawa diriku sepintas lalu ku terkenangkan mu... 🤣🤣

semestinya huggies. yg clean care color hijau. sbb xde bau, xde pwangi. rasa mcm x selamat plak nk guna jenama yg ada pewangi tu wpun tulis no fragrance, tp wangi jugak. yg huggies clean care ni, betul2 xde fragrance

Saya tak tengok brand sbb anak saya tak sensitif. Harap lah adik dia yang bakal lahir ni pun sama mcm kakaknya.

Dulu saya guna brand anakku. Kadang2 brand pureen #TAPsupermoms #TAPactiveusers

xkisah.. yang penting fragrance free, harmful chemical free..

diapex..bru2 ni bli huggies colour biru..tkda pewangi..

fiffy tishu basah yg Best, lembut dn trjamin

hoppi paling best utk tisu basah

Semua jenis asal sesuai utk bby

Applecrumby and offspring