siapa awal kehamilan ada tiroid leher ? boleh kita sembang benda ni ? 🥺 saya g klinik tadi doc nampak ada tiroid leher

2 Balas

Maaf, saya takde experience tiroid setakat ni. Saya tolong upkan soalan ni mudah mudahan Ibu2 lain boleh share pengalaman. Semoga dipermudahkan urusan dan selamat semuanya ye awak. Aamiin 🤲🏻 #TAPsupermoms

saya pernah alami, just follow up klinik n hospital, insyaallah takde apa apa, saya dulu nadi laju,dr bagi ubat perlahan kan nadi je, awak ni dr ada refer hospital tak?