Mommies, Amalkan Makan Buah Tembikai Ketika Hamil!

Morning sunshine! Siapa suka makan buah tembikai dekat sini? Haa, bagus dan teruskan! Lagi-lagi waktu hamil, banyak khasiat yang anda akan dapat! Jom baca manfaat buah tembikai buat ibu hamil di sini: https://my.theasianparent.com/khasiat-buah-tembikai/web-view

5 Balas

tapi kenapa ibu mertua dgn akak ipar saya kata tak bagus? 😪 saya confuse..

1w ago

kak ipar ckp tembikai bagus utk tambahkan air ketuban n kulit anak akan putih kemerahan

Info baru ni untuk saya😍👍🏻👍🏻

nak start makan lh ni kan sekarang.😆

👍🏼👍🏼

sy suka