Sakit tulang belakang belah kanan yg tersangat sakit sampai tak boleh berjalan, if baring pun still sakit,adalah normal?

Any tips utk hilangkan sakit ?

Sakit tulang belakang belah kanan yg tersangat sakit sampai tak boleh berjalan, if baring pun still sakit,adalah normal?
2 Balas

belakang rusuk tu sis. tkde masaalah kalau nk mintak husband urut, cuma posisi kita mengiring. kalau sakit belah kanan, mengiring kiri, mintak suami urut bahagian tu slow. tekan slow guna ibu jari. sy hari2 mintak suami urut situ sbb sakit. bdan kecik, baby mengembang tolak rusuk mmg sakit. nk nangis rse kadang2. urut guna minyak urut bunga matahari atau losyen ye. jgn guna minyak angin. bahagian yg tk digalakkan urut adalah bawah perut, pergelangan kaki. pergelangan tgan.

bole suh husband urutkan