Ada sesiapa boleh bg tips utk first pregnant ? Kndungan baru 2 bulan.

Tips utk hilang kan mual ke ? Utk hilang kan rasa tak sedap badan ke ? Thanks kepada yg membantu ??

1 Balas

Ask hubby klau die bleh sapu minyak angin at tmpt yg x selesa...pstu mcm sye, sye mkn mango, minum oren and lemon juice utk control mual and muntah...minyak aromatherapy help utk kurangkn pening...bnykkn rehat..slalunya badan akn cergas blik msuk second trimester