Kejang kakiii 🥺

Hi momies , ade tips tak utk hilang kan kejang kakii 😩dah 2 hari nak jalan pun sakitt 30w

1 Balas

Saya dari 1st pregnancy dulu pun macam ni. Yang 2nd ni pun sama😂 Tiap malam urut kaki dengan minyak panas & kerapkan minum susu. Ada masa terlupa tu memang menanggung la sakitnya. Semoga dipermudahkan urusan puan🌹

4y ago

Dulu masa 1st pregnancy minum similac mom tapi struggle tekak nak terima susu tepung. Sekarang minum fresh milk farm fresh je. Kadang kejang tu sebab muscle kurang kalsium nak bekerja. So minum susu apa pun ok😁