Minyak Bawang Putih Untuk Bayi, Berkesan Melegakan Batuk Berkahak dan Selesema Si Manja

Minyak bawang putih untuk bayi menjadi salah satu kit kecemasan di rumah sekiranya si manja tiba-tiba batuk berkahak ataupun jatuh sakit. Bagi anda yang tidak tahu, khasiat minyak bawang putih dapat merawat pelbagai jenis masalah penyakit. Ia sangat sesuai untuk semua lapisan umur termasuklah anak kecil dan golongan berusia. Jom baca tentang khasiat minyak bawang putih di sini: https://my.theasianparent.com/khasiat-minyak-bawang-putih

Minyak Bawang Putih Untuk Bayi, Berkesan Melegakan Batuk Berkahak dan Selesema Si Manja
2 Balas

Bila saya tahu khasiat bawang putih, selalu masak dgn bawang putih banyak. Minyak bawang putih belum guna lg.

👍🏻