Tips

Any tips for cepatkan gugur. My baby tak menjadi. Perut sakit dari semalam tapi kantung tak turun2 lagi . Atau terus ke hospital minta cuci. sakitt do

2 Balas

Klau rasa sakit, smpai skit sgt2 tu better gi hospital sis, jgn tnggu dh

sy pn cmtu hritu sis sakit smpai 2hari. try mnum air tebu. sakit contraction nty cuba teran ye . bykkn baca doa nabi yg ditelan ikan nun tu laila anta subha naka inni kuntu minazolimin. insyaAllah cpt kluar. jgn sdih ye sis