!!MAAF GAMBAR AGAK KOTOR!! Normal ke ada spotting mcmni awal kehamilan?

Time scan masih xnmpk doc kata baru lg dlm 4weeks. Senggugut & cramp mcm period tu normal juga ke sbb sblm dpt tau pregnant pn mmg dh rasa sakit..#firstbaby #ingintahu #pleasehelp #1stimemom #seriusnanya

!!MAAF GAMBAR AGAK KOTOR!!
Normal ke ada spotting mcmni awal kehamilan?
2 Balas

Untuk awal kehamilan normal ada spotting macam ni, implementation bleeding. Tapi jika berlarutan lebih dari 4 hari atau spotting penuh satu pantyliner atau keluar fresh blood, terus ke doctor ya sis

3y ago

Baik.. Terima kasih.. Tula sy risau pula ingt ada apa2..😅

normal utk sstgh wanita...bykkan rest..kalau berlanjutan,cek doktor ya

3y ago

Baik sis.. Terima kasih..😊