34 weeks 5days

Time pregnant ni batuk atau selemsa . Tak bahaya kan? Bila tak sihat baby kurang bergerak?

2 Balas

kalau sis rsa anak kurang gerak, tk aktif mcm selalu, better sis ke klinik atau pac terus. sbb dlm perut ni kita tk nmpak sis. batuk @ selsema tk effect kandungan inshallah. cuma risau penyebab baby kurang gerak tu sebab lain.

Bila tak sihat saya akan jumpa doc. Jangan biar elok sendiri. Depends kalau baby saya elok bergerak