10 Jenis Bantal Ibu Mengandung yang memberikan keselamatan sewaktu hamil

Tidur mengiring sewaktu hamil boleh mendatangkan ketidak selesaan, tetapi ianya boleh diubah dengan bantuan bantal ibu mengandung. Ini beberapa jenis bantal ibu mengandung yang anda boleh pertimbangkan untuk tidur yang lebih berkualiti. #ProjectSidekicks #TAPSidekicks #SleepOnSideQN

10 Jenis Bantal Ibu Mengandung yang memberikan keselamatan sewaktu hamil
9 Balas

U shape pillow memang bagi keselesaan. tapi saya guna terbalik. yg sepatutnya letak kepala, saya letak dekat kaki hahahahaha sekarang dah bersalin. yg letak dekat kepala jadi tempat letak baby untuk menyusu 🤣 berbaloi beli

4y ago

Haha takpe yang penting selesa!

tak beli pun bantal tu, letak bantal dkt belakang badan dan kaki, nk hujung kaki kena tinggi kaki bengkang

4y ago

Yang penting ada bantal pon dah memadai💕

Good👍information 👌🏻😊

good info 👍🏼

👍❤❤❤

♥️♥️

Good sharing

👍