Gejala Momnesia Ketika Hamil, Ikuti Penjelasan Pakar Mengenainya!

Tidak pelik ya jika anda menjadi lebih pelupa sewaktu hamil berbanding sebelum mengandung. Ada mommies yang perasan gejala ini tak pada diri sendiri?

5 Balas

Sbb byk menda difikiran, susah nak fokus pd 1 benda. Kalau tak fokus, mmg susah nak ingat. Same jugak ngn org tak pregnant pun rasenye..

Betul bila mengandung tahap pelupa tu lain macam. Lagi bila kita tengah tak selesa semua perkara jadi tak fokus

👌🏻

👌

👍