ABC

Tiba2 teringin makan ABC ...hmm boleh gak ya???

15 Balas

sy pkr bnd yg tajam nenas mybe or tapai n whtever lah seangkatan dgn tajam nie yg x bleh mkn... bler scroll2 dlm nie byk yea bnd2 kne pantang gak.. sbb td ada nmpk sis tu tnye mee nie abc plak... srius emg x tahu... slme dh masuk 3 bulan nie selain bnd tajam tu smue sy bedal... 😅 hrap2 xde ape...

Boleh tp in moderation klau ada kencing mnis.. Sy suka mkn ais sbb baby sy akn aktif bila sy mkn yg sejuk2 ni..klau rasa die kurang aktif sy akn mkn ais..

Boleh sajoooo.. tp jgn banyak sangat.. kena potong manis tu sikit.. hehe

Boleh ke ...? Oooh saya pikir tak boleh sebab tu kn Ais😬

5y ago

Sy pn tgh pregnant anak pertama, sdh 37w.. banyakkan membaca fakta & tanya doc ya..

Yah dimakan aja.. 😅😅 nnti bby kempunan sis.. 😁😁🤭

Boleh je dear.sy suka yg xmanis...sedap ehhh

Boleh sis..saya pun ngidam abc..haaa mencari mlm2

5y ago

😂😂😂

Boleh jr.. Sy sndiri pon mkn ABC tu 🤣

Boleh xd masalah.

bolh jga sis