Anak tumbuh gigi geraham demam on off + xnak makan..

Hi there... Saya nak tanya kalau anak tumbuh gigi geraham memang demam on off + xnak makan ker... Macam2 dah saya bagi nak ambik hati Dia supaya Dia makan.. Tapi tetap xnak... Sekali dua suapan ja nak.. Pastu xnak dah.. Tu pon sekali dua ja sehari dia nak mkn... Harap Ada yg Boleh bantu saya... Terima kasih..

1 Balas

Ishh sakit tu.. Anak saya yg gigi biasa ni pun sampai demam. Meleleh air liur. Xnak mkn, xnk minum.. Bila sy buatkan yogurt bark ok sikit. Maybe sbb sejuk, so lega sikit gusi tu 😅