Bersangka baik dengan Allah

There’s a rainbow after the storm. Allah pinjamkan anak syurga sepanjang 6 bulan tempoh kandungan dan 3 hari lahir didunia. Alhamdulillah Allah menjemputku ke rumahNya. Tiada rasa selain rasa syukur kepada Allah. Allah maha baik. Terima kasih ya Allah. Smga aku dan suami dikurniakan adik kepada Muhamad bayi syurga kesayangan kami. Ya Allah jemput lah kami ke rumahMu. Satukanlah kami didalan syurgaMu. Semoga yg membaca post ini juga dijemput untuk menunaikan ibadah umrah dan haji. Aamiin

Bersangka baik dengan Allah
4 Balas

Salam takziah..semoga mommy n suami d ganti dgn y lbh baik.ingat redha dgn ikhlas dan bersangka baik dgn Allah akan d beri ganjaran y lbh hebat.sy jgk pernah lalui..anak sulong 36week.. pinjaman sementara..tp d ganti 6 org dgn mudah.. alhamdulillah syukur.aminn semoga kita suami d beri peluang utk jejak ke tanah suci jg

salam takziah sis, inshallah syurga menantimu. sy doakan semoga segala urusan sis dipermudahkan. sampaikan salam rindu sy pada Rasulullah. semoga ada rezeki sy dan keluarga untuk ke tanah suci lagi.

Alhamdulillah ya Allah seronoknya dpt jadi tetamu Allah...semoga Allah permudahkan segala urusan sis dunia akhirat ye...🥰

takziah