Vaccination

There are how many injection during pregnancy? I just got mine yesterday. Doctor said is for tetanus

4 Balas

masa preggy tak salah saya hanya ambil 2 kali cucuk kancing gigi..unless jika ada masalah lain macam uri bawah atau berisiko..baru doc akan bagi suntikan dexa untuk matangkan paru-paru baby

1st pregnancy akn dpt 2kli....slalunya bila dh msuk 20w, bila rsa bby gerak even halus ja...sy kna 20w dn 24w..

Tetanus twice kena injection for first pregancy. If 2nd pregnancy, only getting one dose.

1st pregnancy 2 kali. 2nd pregnancy 1 times je. 3rd pregnancy x tahu