Baby Kick

Hye mommies. When was your 1st baby kick? Mine was at 19weeks. I guess next check up need to inform nurse and got an injection right? ?Its feeling like there is ? in the stomach. Thanks Allah for this cute little ?. Bless him.

9 Balas

Mcm mne rse nye.. Sy confuse la.. Now da 21week.. Tp xtau rse cmne.. Ke sy xperasan..

5y ago

Tula kdg gosok2..tp xde respon plak.. Hehe.. Ok.. Tq awk..

5 bulan bru rsa..cma time tu xtau beza lg.. da 6 bulan, bru ok btl2 rsa pergerakan

5y ago

Sronok.. lgi frst tme kan, asl dia gerak je, cpt suruh suami rsa ..tp bila smpai kt suami, dia snyp plak. 🤣

1st prgnt.. Dalam 5 bulan baru rasa ada gerak2.. tapi perlahan2..

Kena ada injection ke after rasa baby kicking?

17 weeks dh rasa baby gerak 😍

5y ago

Ya sis.. 😊

20the week

5y ago

Ok lebih kurg sy lah. Tahniah

17 weeks..🙈

5y ago

Cepat juga ye. Alhamdulillahhhh

18 weeks

5y ago

Alhamdulillahhhh

Alhamdulillah. I rasa masa 16 weeks, very mild one and ticklish hehe

5y ago

Alhamdulillah sy ni bila nurse tny je taktau nk jwb rasa ke tak sbb confuse since 16w hari tu tp alhamdulillah dh 19w ni dh betul2 rasa