helloo momss its look like a girl or boy? ?

thank you momms #feelblessed

helloo momss its look like a girl or boy? ?
102 Balas

my mum and nurse see mine says boy.bulat means boy,bujur means girl. then my friend says,kalau active bukan main lagi its a boy.kalau kurang active tu its a girl. belly botton out boy.belly button in, girl. or u can go scan. dr say if its a boy cannot be a girl.find the 2 balls yah..no balls mean not boy la..😅

5y ago

my belly button out.. dan amaattttt aktif compare sebelum ni... kalau dluu saya tunggu2 lagi pergerakan baby kalau ini adoii aktifnya bukan mainn lagi.. thanks mom... nanti nak scan jap g.. 😊😊

Perut lonjong ke kedepan ke petak ke bujur ke apa segala bentuk pun boleh tak jangan beria tanya kat media sosial? Kami ni tukang tilik ke boleh agak anak dlm perut awak jantina apa . Adoi dah 2020 lah . Please lah

4y ago

Maaf, ayat2 mcm ni mmg buat org sakit hati lbih2 lg utk preggy mom. Sukahati dia la nak tnya kat media sosial. Xsalah pn main agak2 jantina based on her bump shape. Mcm main teka teki kot. Lepas tu komen la baik2 bgtau klu nak jawapan tepat pergi scan.

maaf menegur : jangan sesekali pamerkan babybump awak ye . sebab yang dalam app nie bukan perempuan je yang gune , lelaki pon ade dalam apps nie 🥰

Kalau baby mengeras dgn lama,maknanya bby boy.kalau mengeras sekejap shja,baby girl.kata org tua2 🤭🤭

Maybe baby boy. Perut sama macam saya. Baru ni saya scan nampak bebird dia 😅 Berapa weeks dah tu ??

berapa kelajuan jantung baby. ..klu 140 slu nya mmg laki. .klu atas dri tu mmg perempuan..

5y ago

sy 24w boy, dr awl smpai skrg denyutan salu 150+ jee

say hai baby, u girl or boy. sekarang susah nk detect bentuk perut, baby nak bagi surprise 😘

I miss the times when my bump was smooth.. now nak bersalin ugly stretchmarks da appear

probably baby gal..but anyway doesn't matter is boy or gal is a blessed.congratulations..

Macam boy..tpi xthu r betul kew x kn..just tekaan saya jew😅😉