Hy mom..sy dah 38 week 3 hri..knpa ya sakit btul kat celahan paha sy,kdang2 hmpir x dpt jalan,

Tgn kaki pun kbas2..apakh ni tanda2 mw bersalin..bdan smua sakit,,bila suda baring tu..nak bgun pun susah..nk ngis pun ada..

1 Balas

Rasa kebas2 tu sbb drh tak lancar.. Cara nk elak.. Buat senaman ringan renggangan sblm tidur, dan minum air kosong byk. Sy pon mcm puan sakit sgt celah peha smpai brjln tu kne pegang dinding. Itu normal. Baby tekan ke bwh la tu. Kite same2 kuat yer... Moga diprmdhkn urusan puan bersalin nnt.