sakit dari paha hingga kaki pd 35weeks

haii mommy2 semua, sy nak tnya, normal ke 35minggu sakit dari paha hingga kaki smpai nak angkat kaki pun rasa berat sngt smpai susah untuk buat ssuatu benda. skrang ni kaki sy pun dah sembab, atau tu sakit disebabkan kaki sembab ? mohon bantuan ☺️#pleasehelp #1stimemom #bantusharing

1 Balas

Normal sbb baby pun dah turun dkt laluan bawah. So memang akan jadi sakit je. Awk banyak buat kerja ke sbb kaki sembab tu?