Bleading sikit.. adakah tu dikatakan gugur?

Tghri tdi renyah sikit buat kije rumah.. lps tu ada kuar darah ckit je.. lepas tu masa nak mandi tadi keluar lagi darah mcm nk mula2 period.. adakah tu gugur?

1 Balas

Boleh jadi threatened miscarriage. Better pergi hospital terus. Macam saya time first pregnant keluar darah macam period, tup tup keguguran. Semoga baik-baik saja untuk awak and kandungan.

4y ago

Tq ea bgi nasihat.. lps magrib nti saya gi.. Aaminn saya pn harap baby saya ok2 je..🤲🤲