priod or ?

Nak tanya , saya keluar darah sikit ii, tak macam period selalu 8hb mmg dtg darah pulak banyak sgt, tapi kali ni 4hb ada kua darah sikit, lepas tu bnti.. Bila benti 11hb arini cek double line tp samar ii.. Lepas tu kua darah sikit macam 4hb tu.. Tak banyk sikit je .. Adakah sy preggy ?? Sebb dlu prnah gugur 2015 12week ?

2 Balas

Pregnant tu sis.. better p buat buku awal.. kalau ada sejarah gugur ni.. misi prescribed ubat kuat rahim.. n kalau nk lekat pn, slalu nya darah setitik dua mcm tu je n kaler brown.. lps tu takkan ada darah dh sepatutnya..

Mungkin. Blh repeat upt 2mggu skli. Awl2 ad sesetengah ada pndrhn sikit sbb telur nk lekat.

5y ago

Ouhh okayy sis tq 🌹