tya jer

tgh preggy ni mmg ibu suka fikir bukan" ke..saya sllu fikir kantung saya kosong sya blm cek usg ...

5 Balas

Jangan macam tu. Jangan risau sangat ye sis. Tak elok kalau stress. Selalu selawat usap2 perut.. InsyaAllah semuanya baik-baik je. Jaga diri 💕

Xmau fikir yg negative..boleh jd doa tuh..kawal emosi..fikir yg baik2 je..😊 inshaa Allah ada rezki

fikir positif sj sis.. kantung kosong sbb kandungan masi awl .. tunggu bsr sikit nmpk la c bby tuu..

Sama...saya pun mcamtu..selalu fikir macmtu...risau je...x tau kenapa

emosi sis.. normal kowt. huhuhuhu