adakah twin menjadi?

salam hai smua, sy dh 8w scan 2kantung tp 1 blm nmpk kosong lg, ada ke yg pgalaman mcm ni? adakah 1 x jadi, tya doc pn dia ckp nanti scan lg 2mggu, sy plk asyik fikir je😇#ingintahu

11 Balas

Smeee, awal2 scan nmpk 2 kantunf tpi lps refer pakar nmpk 1 bby je pnuh 1 rahim.. Xbrharap sgt pun dpt twin tpi klo dgn kuasa Allah time nsalin kne teran 2 kali alhamdulillah sgt2 la.. Kte doa2kan je yg baik2, xksah 1 atau 2 jnji ank sihat mmbesar n smpurna😊😊

saya pon tgh mengandung kembar MCDA. awal tu mmg nampak kantong jew. ikut saran doktor nnti dtg balik. mungkin kecik lagi tu. doa yg baik2 yea sis. jgn pikir bukan2. insya allah semuanya baik2 jew.

yer klu usia 8 minggu ke bwah wlaupun nmpk scan 2 masih xjelas lg masa sy scan twin saya dah 11 minggu dah jadi 2 2 😇 masa ni pun xminta kembar tapi rezeki sngt penutup btl saya ☺

Sy dulu scan pon nampak dua kantung.. repeat after 2week baby ada 1 je.. masa tu x berharap, dapat satu pon syukur sgt2 dah😊

my mom pregnant twin masa pregnancy kali ke7, doktor kata 1baby, tp my mom yg tidakkan & yakinkan doktor my mom preg twin..

sy pun scan 9week npk 2kantung..1kantung kosong..semoga ada rezeki dapat twin puan..sy skrg 33week..mmg 1baby je..

doa ibu tiada hijab. fikir yg baik2 dan minta yg baik2. inn shaa allah semoga semua nya baik2.

mudah mudahan ada rezeki utk sis nnt..insyaAllah aamiin..positif Tau..jgn stress2..🥰

Insha Allah semoga yg baik2 buat sis. aamiin aamiin

Insyaallah semua baik2 shj.